photo 44dca132-22a1-4075-a606-ef48a199a5b1_zps49a1316a.jpg
  • القرآن الكريم
  • الحديث
  • Search Ebook
  • Search Ebook
  • Software Download
  • For Android
  • App BlackBerry
  • اللّهمّ صلّ على سيّدنآ محمّد النّبىََّ الاُمي وَعلى آلْْْه وصحبه و سلّم المدرسة المو توسة الاِسلميه الأنصار سكرامى فكفك بهرات

    Senin, 12 September 2011

    Contoh Soal Bahasa Inggris



    1. The North Olate River …from Wyoming into Nebraska.
    a. It flowed
    b. Flows
    c. Flowing
    d. With flowing water
    Answer: b
    2. …Biloxi received its name from a Sioux word meaning first people
    a. The city of
    b. Locate in
    c. It is in
    d. The tour included
    Answer: a
    3. A pride of lions …up to ferty lions, including one to three males, several females and cubs.
    a. Can contain
    b. It contains
    c. Contain
    d. Containing
    Answer: a
    4. … tea plant are small and white.
    a. The
    b. On the
    c. Having flowers the
    d. The flowers of the
    Answer: d
    5. The tetrachnes … antibiotics, are used to treat infections.
    a. Are a family of
    b. Being? a family
    c. A family of
    d. Their family
    Answer: c
    6. Any possible academic assistance from taking stimulanis … marginal at best.
    a. It is
    b. That is
    c. Is
    d. As
    Answer: c
    7. Henry Adams born in Boston, …famous as a novelist
    a. Became
    b. And became
    c. He was
    d. And the became
    Answer: a
    8. …show the relations among neurons, they do not preclude the possibility that when aspecs are important.
    a. Neoral theories
    b. A neural theories
    c. Although neural theories
    d. However neural theories
    Answer: c
    9. During free fall, …up to a full minute, a skydiver will fall at a constant speed
    a. It is
    b. Which is
    c. Being
    d. Is
    Answer: a
    10. …in the first draft ofthe budget will not necessarily be in final draft
    a. although it appears
    b. it appears
    c. what appears
    d. despite its appearance
    Answer: c
    Contoh soal cpns bahasa inggris no. 11 sampai 20
    11. Until …incorect, astronomers had assumed that the insidesof white award were uniform.
    a. They
    b. Recenly proven
    c. Their proof
    d. The astronomers recenly proven
    Answer: b
    12. When …nests during spring nesting season Canadageese are fiercely
    a. Built
    b. Building
    c. Are building
    d. Are built
    Answer: b
    13. Located behind …the two lacrimal glands
    a. Each eyelid
    b. Is each eyelid
    c. Each eyelid are
    d. Each eyelid which is
    Answer: c
    14….Hale Telescope, at thepalomar Observatory in southern California, scientists can photograph objects several billion light years away.
    a. The
    b. With the
    c. They use the
    d. It is the
    Answer: b
    15. Among bees …a highly elaborate form of communication
    a. Occur
    b. Occurs
    c. Is occurs
    d. They occurs
    Answer: b
    16. …heated by solar energy have special collectors on the roofs to trap sunlight
    a. Homes
    b. A home is
    c. A home
    d. Homes are
    Answer: a
    17. Vitamin C is necessary for the prevention and …of scurvy
    a. It cures
    b. Cure
    c. Cures
    d. For curing
    Answer: b
    18. Because bone loss accurs earlier in women than …, the effects of osteoporosis are more apparent in women.
    a. As men
    b. In men
    c. Similar to men
    d. Men do
    Answer: b
    19. The use of detail is …method of developing a controlling idea, and almost all students employ this method
    a. That most common
    b. Common
    c. More common
    d. Most common
    Answer: b
    20. The speed of lights is …the speed of sound.
    a. Faster
    b. Much faster than
    c. One fastest
    d. As fast
    Answer: b
    Download soal un smp 2011prediksi soal un smp 2011bocoran soal un smp 2011.
    Siapa tahu soal soal un smp 2011 ini sama dengan soal un smp 2012, soal un smp 2013.

    Tidak ada komentar:

    Poskan Komentar